Erre lesz szükséged
3 | érett banán |
110g | méz |
74g | kókuszzsír |
2 | tojás |
50g | Hamánek Happy Fruit körtével és homoktövissel |
60ml | zsíros tej |
1/3 | teáskanál himalájai só |
fél | teáskanál őrölt fahéj |
130g | finomliszt |
1 | teáskanál sütőpor |
100g | darált dió |
Lépésről lépésre
Hámozzunk meg és villával törjünk össze két banánt egy tálban. A kókuszzsírt és a mézet egy edényben alacsony lángon olvasszuk meg, majd adjuk a banánhoz. Keverjük hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a Hamánek bébiételt a tejjel, sóval és fahéjjal együtt. A lisztet keverjük el a sütőporral és a darált dióval, majd apránként adjuk hozzá a banános keverékhez. A kenyérformát egy kis kókuszzsírral kenjük ki, majd öntsük a tésztát a formába. A fennmaradó egy banánt is hámozzuk meg, vágjuk ketté, majd helyezzük mindkét felét a tészta tetejére a vágott felével felfelé. 170 fokon 45-50 percet süssük.Merre tovább