Erre lesz szükséged
| 3 | érett banán |
| 110g | méz |
| 74g | kókuszzsír |
| 2 | tojás |
| 50g | Hamánek Happy Fruit körtével és homoktövissel |
| 60ml | zsíros tej |
| 1/3 | teáskanál himalájai só |
| fél | teáskanál őrölt fahéj |
| 130g | finomliszt |
| 1 | teáskanál sütőpor |
| 100g | darált dió |
Lépésről lépésre
Hámozzunk meg és villával törjünk össze két banánt egy tálban. A kókuszzsírt és a mézet egy edényben alacsony lángon olvasszuk meg, majd adjuk a banánhoz. Keverjük hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a Hamánek bébiételt a tejjel, sóval és fahéjjal együtt. A lisztet keverjük el a sütőporral és a darált dióval, majd apránként adjuk hozzá a banános keverékhez. A kenyérformát egy kis kókuszzsírral kenjük ki, majd öntsük a tésztát a formába. A fennmaradó egy banánt is hámozzuk meg, vágjuk ketté, majd helyezzük mindkét felét a tészta tetejére a vágott felével felfelé. 170 fokon 45-50 percet süssük.Merre tovább