Erre lesz szükséged

3 érett banán
110g méz
74g kókuszzsír
2 tojás
50g Hamánek Happy Fruit körtével és homoktövissel
60ml zsíros tej
1/3 teáskanál himalájai só
fél teáskanál őrölt fahéj
130g finomliszt
1 teáskanál sütőpor
100g darált dió

Lépésről lépésre

Hámozzunk meg és villával törjünk össze két banánt egy tálban. A kókuszzsírt és a mézet egy edényben alacsony lángon olvasszuk meg, majd adjuk a banánhoz. Keverjük hozzá a tojásokat. Adjuk hozzá a Hamánek bébiételt a tejjel, sóval és fahéjjal együtt. A lisztet keverjük el a sütőporral és a darált dióval, majd apránként adjuk hozzá a banános keverékhez. A kenyérformát egy kis kókuszzsírral kenjük ki, majd öntsük a tésztát a formába. A fennmaradó egy banánt is hámozzuk meg, vágjuk ketté, majd helyezzük mindkét felét a tészta tetejére a vágott felével felfelé. 170 fokon 45-50 percet süssük.
Mentés pdf-be Nyomtatás